Castellano
Vols subscriu-te a les nostres activitats?

Conferència d'Anna Corbella


El dimarts 14 d'abril va tenir lloc la interessant conferència d'Anna Corbella al Reial Club Nàutic de Barcelona, a instàncies de l'ANS (Associació de Navegants Solitaris) i dins de les activitats mensuals que organitza. Anna Corbella participará pròximament a la regata Mini Transat 2009 amb la seva embarcació ULISSES 65.

L'acte va ser presentat per Toni Guiu, president de l'ANS, i la introducció va anar a càrrec de Jaume Mumbrú, que participa directament en aquest projecte.

Anna Corbella, de professió veterinària i primera espanyola a afrontar aquest repte, va explicar la seva afició per la navegació des de petita. El seu jove recorregut pel món de la vela l'ha portada fins arribar al dia d'avui, tot preparant aquest projecte tan ambiciós dins de la vela en solitari amb uns objectius esportius molt clars.

A continuació, hi va haver una ronda de preguntes dels assistents. Tots van animar a aquesta jove navegant, a la qual van desitjar èxit a la seva empresa amb futures mires cap a la classe Open 40 o Imoca 60.

Toni Guiu i Anna Corbella

Anna Corbella

Anna Corbella

 

Associació de Navegants Solitaris
info@ansolitaris.com
Tel.: 659 493 494